7 Eylül 2007 Cuma

Akciğer

Akciğer


Rüyada Akciğer görmek


Kişinin kendi akciğerini sağlıklı görmesi uzun ömre, onun koktuğunu ve lekelendiğini görmesi kısa ömre, Taze akciğer görmek kadınla tabir edilir.
Ciddi bir hastalığa yakalanabilirsiniz. Dikkatli olun.
Rüyada akciger görmek ferah ve sevinç alametidir. Ibn-i Sirine göre; rüyasinda kendisine akciger verildigini gören, eger vereni taniyorsa, ondan sevinecegi bir haber alir ve menfaat görür; eger tanimiyorsa, bilmedigi birinden kendisine sevinecegi bir iyilik gelir. Birine akciger verdigini görmek, kendi eliyle o verdigi adama sevinecegi bir iyilik yapacagina, eger verdigi kisiyi bilmiyorsa halka karsi bir iyilikte bulunacagina isarettir. Cabirül-Magribîye göre; rüyada akciger yedigini görmek, eger yedigi ciger pismis ise ve eti yenilir bir hayvana ait ise, kolaylikla mal sahibi olacagina; eger eti yenilmeyen bir hayvana ait ise, edinecegi malin haram mal olacagina; akcigerinin koptugunu görmek, ecelinin yaklastigina isarettir. Bir baska rivayete görede: Akciger umumiyetle ömür ile tabir edilir. Dolayisiyla Akcigerin saglamligi uzun ömre, onun bozuklugu ise kisa ömre isaret eder. Rüyada görülen akciger, ruhun mahallidir. Bundan dolayi bir kimse rüyada kendi akcigerinin kötü koktugunu görse, o kimsenin ömrü biter. Yine akciger, gazap mahallidir. Akciger kadin ile de tabir edilir. Akcigerin saglamligi uzun ömre, onun bozuklugu ise kisa ömre delalet eder.
Hastalığa işrettir, dikkat edin.
Kişinin kendi akciğerini sağlıklı görmesi uzun ömre, onun koktuğunu ve lekelendiğini görmesi kısa ömre, Taze akciğer görmek kadınla tabir edilir.

Hiç yorum yok: