9 Eylül 2007 Pazar

Adliye

Adliye

Rüyada Adliye görmek


Adliye binası, borç ve diğer akitlerde gösterilen umursamazlığa, dünya hayatından sonra kişinin her şeyden hesaba çekileceğini unutmuş görünmesine delalet eder.
işlerin bozulacağı ve sıkıntı çekileceğini belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye yorumlanır.
işlerinizin bozulacağı ve sıkıntıya düşeceğinizi belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye işarettir. Bulunduğunuz durumdan çok daha güzel konumlara gelerek, saygınlığınızın artacağını belirtir. Güç işlerin üstesinden gelerek, emellerinize kavuşacaksınız.
Rüyasında adliye gören kişi doğru düşünmektedir ama düşüncelerini çevresindekilere anlatmakta güçlük çekiyor demektir.
Adliye görmek hayirli degildir. Bir adliye binasinda bulundugunuzu ve bazi kimselerle mahkemelik oldugunuzu görmek, sagliginizda bazi bozukluklar olduguna; mutlaka bir doktora basvurmaniz gerektigine veya islerinizdeki aksakliklar için bir maliyeci uzmana danismaniz lazim geldigine delalet eder. Bazilarina göre; rüyada adliye binasi görmek, islerinin bozukluguna delildir. Adliye binasindan içeri girdigini görmek, bir isinden dolayi mahkemeye düsecegine; mahkeme koridorunda bir avukatla konustugunu görmek, düsmanlarinin galebesine; kendisinin bir mahkeme salonunda bir baskasini savundugunu veya bir avukatin kendisini savundugunu görmek, karisik islerinin düzelecegine isarettir. Mahkeme kapisindan çiktigini görmek, islerinin uzayacagina, girdigini görmek ise bunun aksine delildir.Rüyada adliye binasini görmek rüya sahibinin islerinin bozulacagina isaret eder. Ancak adliyede hakim görmek, iyi sekilde tabir edilir.
Adliye binası, borç ve diğer akitlerde gösterilen umursamazlığa, dünya hayatından sonra kişinin her şeyden hesaba çekileceğini unutmuş görünmesine delalet eder.

Hiç yorum yok: